ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Τεχνικη υποστηριξη: 210 60 34 552

Εξωτερική Θερμομόνωση

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα υλικών στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Αν έχετε κάποιο έργο σε εξέλιξη ζητήστε μας προσφορά!

ISOMAT AK-T35
ISOMAT AK-T35

Η ISOMAT AK-T35 είναι μία ινοπλισμένη κόλλα τσιμεντοειδούς βάσης, ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά (ρητίνες).

Παρέχει υψηλή αρχική και τελική αντοχή συγκόλλησης, ελαστικότητα και αντοχή στην υγρασία.

Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης.

ISOMAT AK-T55
ISOMAT AK-T55

Η ISOMAT AK-T55 είναι μία ινοπλισμένη, ρητινούχα, τσιμεντοειδής κόλλα θερμομονωτικών πλακών.

Ιδανική για επικόλληση θερμομονωτικών πλακών πολυστερίνης σε τσιμεντοειδούς βάσης επιφάνειες.

Επιπλέον, οπλισμένη με υαλόπλεγμα, χρησιμοποιείται για την επικάλυψη της εξωτερικής πλευράς των τοποθετημένων θερμομονωτικών πλακών, αποτελώντας έτσι το ιδανικό υπόστρωμα για τον σοβά που θα ακολουθήσει.

Kapa 11 BAUER
Kapa 11 BAUER

Η Kapa 11 BAUER είναι μία ινοπλισμένη κόλλα και σοβάς οπλισμού, τσιμεντοειδούς βάσης, για τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης, πετροβάμβακα κλπ. σε προσόψεις κτιρίων και δάπεδα.

H Kapa 11 προσφέρει αξεπέραστη πρόσφυση, μεγάλη αντοχή σε καταπονήσεις και χρησιμοποιείται  για την κάλυψη των πλακών με την εφαρμογή ειδικού υαλοπλέγματος ως αντιρρηγματικός σοβάς οπλισμού και υπόστρωμα για το σοβά τελικής στρώσης στα συστήματα θερμοπρόσοψης.

WEBER 460P
WEBER 460P

Είναι ένα υλικό αρμολόγησης και επικάλυψης σανίδων εξωτερικής χρήσης. Είναι τσιμεντοειδές προϊόν σε σκόνη, ελαστικό, με μεγάλη ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών και είναι επίσης κατάλληλο για την ενσωμάτωση αρχιτεκτονικών και άλλων διακοσμητικών λεπτομερειών από πολυστερίνη.

WEBER 470P
WEBER 470P

Είναι ένα λευκό υλικό αρμολόγησης και επικάλυψης σανίδων εξωτερικής χρήσης. Το υλικό είναι επίσης κατάλληλο για επικόλληση και βασικό επίχρισμα μονωτικών πλακών από διογκωμένη πολυστερίνη.

Εμφανίζει πολύ καλή πρόσφυση, εργασιμότητα και μεγάλη ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών. Το υλικό είναι επίσης κατάλληλο για την ενσωμάτωση αρχιτεκτονικών και άλλων διακοσμητικών λεπτομερειών από πολυστερίνη

MARMOLINE FK 201
MARMOLINE FK 201

 Είναι ένα έτοιμο ειδικό βιομηχανικό κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης, ενισχυμένο με πολυμερή συστατικά με βάση το φαιό τσιμέντο Portland, αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας και ειδικά πρόσθετα για ισχυρή πρόσφυση στις επιφάνειες των θερμομονωτικών πλακών.

Χρησιμοποιείται για την συγκόλληση των θερμομονωτικών πλακών από εξηλασμένη ή διογκωμένη πολυστερίνη και πετροβάμβακα, στις εξωτερικές αλλά και στις εσωτερικές επιφάνειες κτιρίων σε επιφάνειες όπως, μπετόν, τούβλα, σοβάς, πέτρα, πορομπετόν κ.λ.π.

MARMOLINE FK 202
MARMOLINE FK 202

Eίναι ένα έτοιμο λευκό, ειδικό βιομηχανικό ινοπλισμένο κονίαμα, τσιμεντοειδούς βάσης, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι – 52,5), ενισχυμένο με πολυμερή συστατικά αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας, ίνες και ειδικά πρόσθετα για την πρόσφυση στις επιφάνειες των θερμομονωτικών πλακών.

Χρησιμοποιείται για την επικάλυψη των θερμομονωτικών πλακών από διογκωμένη ή εξηλασμένη πολυστερίνη και πετροβάμβακα, για τον οπλισμό των επιφανειών,σε εξωτερικές εσωτερικές επιφάνειες κτιρίων.

Χρησιμοποιείται επίσης και σαν κόλλα συγκόλλησης των θερμομονωτικών πλακών.

ISOMAT MARMOCRYL FINE
ISOMAT MARMOCRYL FINE

Eίναι ένας ακρυλικός, έτοιμος προς χρήση, εξαιρετικά υδαταπωθητικός σοβάς. Λεία επιφάνεια.

Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική υδροφοβία και υψηλή υδρατμοπερατότητα. Καταργεί την ανάγκη βαφής των όψεων.

Χάρη στην υψηλή ελαστικότητα και την άριστη πρόσφυση που διαθέτει, είναι ιδανικός ως τελική επίστρωση σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων.

WEBERTENE AKRYLIC PUTZ
WEBERTENE AKRYLIC PUTZ

Eίναι ένας ακρυλικό; Σοβάς πρόσοψης διασποράς, υδατοαπωθητικός, φωτοσταθερός και με επαρκή διαπερατότητα ατμών.

Είναι μια στρώση φινιρίσματος για εξωτερική χρήση, διακόσμηση και προστασία τοίχων, με θερμομονωτικές ιδιότητες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εσωτερική χρήση.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους κονιάματος και σκυροδέματος. Δεν συνιστάται η εφαρμογή του σε οργανικά υποστρώματα, καθώς και σε παλιά και ανεπαρκώς φέροντα υποστρώματα.

BAUER MONOKAPA FLEX
BAUER MONOKAPA FLEX

Eίναι ένας ελαστικός, διακοσμητικός,παστώδης, οργανικός σοβάς έτοιμος προς χρήση σε απεριόριστες χρωματικές επιλογές και σε πολλές επιλογές τελικής υφής της επιφάνειας.

Ο σοβάς Monokapa είναι 100% ακρυλικός και προσφέρει άριστη πρόσφυση σε όλα τα υποστρώματα, κορυφαίες αντοχές στον ήλιο αντίσταση σε σε ρωγμές, εξαιρετική αντοχή στο νερό και την υγρασία και μεγάλη αντοχή σε ρύπους, άλγη και μύκητες.

Επιτρέπει την διαπνοή των δομικών στοιχείων και είναι ιδανικός ως τελική κάλυψη στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

MARMOLINE SVR
MARMOLINE SVR

Είναι ένας έτοιμος προς χρήση, ρητινούχος σοβάς σε παστώδη μορφή και προσδίδει εξαιρετικές αντοχές. Χρησιμοποιείται σαν τελική επικάλυψη πάνω σε θερμομονωτικές πλάκες της  εξωτερικής θερμομόνωσης, σε παλαιές και νέες επιφάνειες κτιρίων, κατάλληλα προετοιμασμένες.

Είναι ιδανικός προς χρήση σε επιφάνειες από εμφανές μπετόν, σοβά τελικής στρώσης, παλαιές βαμμένες επιφάνειες, τσιμεντοσανίδες, γυψοσανίδες.

Λόγω της μεγάλης ελαστικότητας που διαθέτει, γεφυρώνει τυχόν αστοχίες σε επιφάνειες τοιχοποιίας (τριχοειδείς ρωγμές) που είναι δυνατόν να υπάρχουν σε παλαιά κτίρια και δεν επιτρέπει σε αυτές να εμφανισθούν ξανά.

Βύσματα θερμοπρόσοψης
Βύσματα θερμοπρόσοψης
Γωνιόκρανα εξωτερικής θερμοπρόσοψης δίχτυ
Γωνιόκρανα εξωτερικής θερμοπρόσοψης δίχτυ
Προφίλ νεροσταλάκτες εξωτερικής θερμοπρόσοψης
Προφίλ νεροσταλάκτες εξωτερικής θερμοπρόσοψης
Αντιαλκαλικά υαλοπλέγματα θερμοπρόσοψης
Αντιαλκαλικά υαλοπλέγματα θερμοπρόσοψης
Σκοτίες θερμοπρόσοψης
Σκοτίες θερμοπρόσοψης

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ & ΕΠΙΘΥΜΙΑ!

ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό να μένετε απολύτως ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, γι’ αυτό τον λόγο φροντίζουμε πάντα να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας επιθυμίες!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: 210 60 34 552

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Λεωφόρος Σπάτων 55 – 57
15351 Αττική, Παλλήνη

210 60 34 552, 6946 47 60 07

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Χρώματα - Βερνίκια - Μόνωση

Λεωφόρος Σπάτων 146
15351 Αττική, Παλλήνη

211 01 54 348, 6946 47 60 07

info@theoxaris.com.gr

ΔΕΥ - ΠΑΡ:  6.30 - 16.30
ΣΑΒ: 6.30 - 15.00
ΚΥΡ: Κλειστά