ΔΑΠΕΔΑ

Τεχνικη υποστηριξη: 210 60 34 552

Προϊόντα δαπέδων
υψηλής αντοχής και ποιότητας

Αν έχετε κάποιο έργο σε εξέλιξη ζητήστε μας προσφορά!

VECHRO PRO ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ
MAPEI ULTRAPLAN

Το αυτοεπιπεδούμενο ULTRAPLAN της MAPEI, είναι ένα υλικό εξομάλυνσης, υπερταχείας ξήρανσης, για στρώσεις πάχους από 1 έως 10 mm. Τομείς εφαρμογής: τοποθέτηση δαπέδων με κεραμικά πλακίδια, φυσικούς λίθους, εύκαμπτες και ξύλινες επικαλύψεις σε εσωτερικούς χώρους

VECHRO SMALTOX HYDRO
MAPEI MAPEGROUT TISSOTROPICO

Το MAPEGROUT TISSOTROPICO  της MAPEI είναι ένα ινοπλισμένο μη συρρικνούμενο κονίαμα που χρησιμοποιείται για όλες τις εργασίες επισκευής σκυροδέματος. Φτιαγμένο από συνδετικά τσιμέντου , κοκκομετρικά διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά πρόσθετα, συνθετικές ίνες και έχει μεγάλη μηχανική αντοχή. Επισκευάζει επιφάνειες σε πάχος μέχρι 30-35mm, με μία μόνο στρώση χωρίς καλούπωμα.

NEOTEX ACQUA PRIMER NP
NEOTEX N-THERMON PRIMER

N-THERMON PRIMER της NEOTEX. Είναι χαλαζιακό αστάρι με πολύ ισχυρή πρόσφυση σε πορώδεις αλλά και λείες επιφάνειες. Δυνατότητα σοβαντίσματος ακόμα και αν έχουν παρέλθει αρκετές ημέρες από τη χρήση του. Aντοχή στην αλκαλικότητα του τσιμέντου. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

WEBER PRIM
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΟΝΙΑΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΦΑΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ PORTLAND

Έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα με βάση το φαιό τσιμέντο Portland, διαβαθμισμένα αδρανή από μάρμαρο Διονύσου, και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης σε δύσκολες επιφάνειες και τη βελτίωση των ρεολογικών του ιδιοτήτων. Δεν περιέχει ασβέστη. Απαιτείται ανάμιξη μόνο με νερό. ‘Ετσι μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος παρασκευής του υλικού και αυξάνεται η ταχύτητα εφαρμογής. Χρησιμοποιείται για γέμισμα και εξομάλυνση δαπέδων δίνοντας έτοιμη τελική επιφάνεια για τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων, μαρμάρων ή γρανιτών. Κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

BETAGUM
NEOTEX ACQUA PRIMER

ACQUA PRIMER της NEOTEX είναι εποξειδικό αστάρι νερού δύο συστατικών με υψηλή σκληρότητα, με αντοχή στην τριβή και τα χημικά. Είναι κατάλληλη επίστρωση για σφράγιση σε έντονα πορώδεις επιφάνειες, για σταθεροποίηση επιφανειών σκυροδέματος, για την αποτροπή δημιουργίας σκόνης, αλλά και για αστάρι σε επιφάνειες που θα επικαλυφθούν με διάφορα χρώματα ή συστήματα.

ISOMAT ML-PRIMER
MAPEI PRIMER-G

PRIMER-G της MAPEI, είναι αστάρι με βάση συνθετικές ρητίνες σε υδατικό διάλυμα με πολύ χαμηλό επίπεδο εκπομπής πτητικών οργανικών ουσιών VOC.

VECHRO PRO ΑΣΤΑΡΙ SMALTODUR
NEOTEX NEOPOX® SPECIAL

To Neopox® Special της NEOTEX, είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή περιοδικά κάτω από την επίδραση γλυκού ή θαλασσινού νερού, διαλυμάτων χημικών αντιδραστηρίων και των ατμών τους.  

MAPEI ECO PRIM GRIP
NEOTEX EPOXOL® FLOOR

To Epoxol® Floor της NEOTEX, είναι εποξειδικό σύστημα δύο συστατικών από ρητίνες και επιλεγμένους  σκληρυντές  χωρίς  διαλύτες,  με  υψηλή  σκληρότητα,  μεγάλη αντοχή  στην  τριβή,  το  κιτρίνισμα  και  τα  χημικά  (αλκάλια,  αραιά  οξέα,  νερό,ορυκτέλαια και αρκετά διαλυτικά).  Eίναι  κατάλληλη  επίστρωση  για  δάπεδα  εργοστασίων,βιοτεχνιών,  πολυκαταστημάτων, αποθηκών,  γκαράζ,  συνεργείων, σφαγείων μεγάλες  μηχανικές  και  χημικές  αντοχές.

BAUER PRO 101
MARISEAL®760

Το MARISEAL®760 είναι ένα premium, διαφανές, γυαλιστερό, ημιάκαμπτο, ενός συστατικού μεθακρυλικό επίχρισμα με αντοχή σε κρούση και απόξεση και πολύ καλή σταθερότητα σε UV ακτινοβολία, που χρησιμοποιείται ως διαφανής επίστρωση για στεγάνωση σε φυσική πέτρα ή ως διαφανές σφραγιστικό σκυροδέματος.

VECHRO PRO ΑΣΤΑΡΙ SMALTODUR
MARIPUR® 7100

Το MARIPUR® 7100 είναι μια χρωματιστή λεπτή βαφή δαπέδου από αρωματική πολυουρεθάνη, που εμπεριέχει ένα συστατικό και προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις επιφάνειες που εφαρμόζεται. Το MARIPUR® 7100 σχεδιάστηκε κυρίως για βαφές δαπέδων, παρέχοντας υψηλή μηχανική αντοχή, υψηλή τριβή και ανθεκτικότητα στα χημικά. Πήζει αντιδρώντας με το εδάφους και την υγρασία του αέρα.

MAPEI ECO PRIM GRIP
MARIPUR 7200

Το MARIPUR 7200 είναι μία αλιφατική ημίσκληρη βαφή πολυουρεθάνης ενός συστατικού. Παρέχει μεγάλη αντοχή στις μηχανικές καταπονήσεις, στην τριβή καθώς και σε χημικά κι απορρυπαντικά. Το MARIPUR 7200 πολυμερίζεται με την υγρασία του υπεδάφους και του αέρος.

BAUER PRO 101
MARIPOX 2600

Το MARIPOX 2600 είναι ένα έγχρωμο, σκληρό αυτοεπιπεδούμενο εποξειδικό υλικό διάστρωσης, δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. Παρέχει αντοχή στις μηχανικές καταπονήσεις, την τριβή, καθώς και σε οξέα, βάσεις, κοινά χημικά και απορρυπαντικά.
Το MARIPOX 2600 πολυμερίζεται με την χημική αντίδραση των δύο συστατικών.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ & ΕΠΙΘΥΜΙΑ!

ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό να μένετε απολύτως ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, γι’ αυτό τον λόγο φροντίζουμε πάντα να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας επιθυμίες!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: 210 60 34 552

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Λεωφόρος Σπάτων 55 – 57
15351 Αττική, Παλλήνη

210 60 34 552, 6946 47 60 07

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Χρώματα - Βερνίκια - Μόνωση

Λεωφόρος Σπάτων 146
15351 Αττική, Παλλήνη

211 01 54 348, 6946 47 60 07

info@theoxaris.com.gr

ΔΕΥ - ΠΑΡ:  6.30 - 16.30
ΣΑΒ: 6.30 - 15.00
ΚΥΡ: Κλειστά